Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: У Новомиргороді урочисто відкрили виробництво
 

 http://www.novomirgo... width=240 align=left vspace=5 border=0>Відкриття нового виробництва з видобутку та розливу мінеральної столової води відбулося у Новомиргороді.

Про це повідомляє http://kodtrk.tv/ind... target=_blank>КОДТРК.

«Фермер Анатолій Босько родом із сусіднього села. Ще в дитинстві разом з батьком часто приїжджав у Новомиргород і обов’язково смакував місцеву джерельну воду. Ідея поставити її розлив на виробництво – цілком логічна. Проте на заваді стала бюрократична тяганина. Два роки він намагався отримати ліцензію. Поки чекав на неї, переобладнав колишнє приміщення учбового комбінату та встановив обладнання лише за  півроку», — йдеться в матеріалі.



Як зазначається в ньому, підприємець звернувся до голови ОДА Сергія Ларіна з тим, що він допоміг вирішити проблеми із документальним оформленням підприємства. Керівник області допоміг.

«Так, спільними зусиллями влади і малого бізнесу товариство «Росина» вже три місяці як розливає смачну та корисну мінеральну воду. Офіційно ж блакитну стрічку під час приїзду перерізав заступник голови облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко»… Беруть воду з місцевої свердловини. За своїми властивостями вона згідно висновків експертів не поступається відомим брендам. Тому є не лише смачною, а й корисною. Вже зараз «Новомиргородську» можна знайти на прилавках магазинів Кіровоградської та Черкаської областей», — сказано в інформації. 

У планах власника розширювати підприємство, встановити нове обладнання, збільшити випуск з 4 тисяч пляшок до 15 тисяч за зміну, розширити мережу постачання, а головне — вчетверо збільшити кількість робочих місць.

http://kirovograd.pr... href='http://kirovograd.pr...>http://kirovograd.pr...

26 липня 2010


1


  Закрити  
  Закрити